Mladi SNP Berana obradovali djecu iz Dnevnog centra sa posebnim potrebama

Mladi SNP Berana obradovali djecu iz Dnevnog centra sa posebnim potrebama

Na kraju još jedne godine, kada se svode svi računi, ide ono najljepše, prilika da obradujemo djecu iz Dnevnog centra sa posebnim potrebama Opštine Berane, navodi se u saopštenju Asocijacije mladih OO SNP Berane.

Dječiji osmjesi uz igru, njihova radost i sreća se ne mogu mjeriti ni sa čim i to je jedan veliki doživljaj koji je Asocijaciji mladih SNP-a Berane dao vjetar u leđa i podstrek za dalji rad u 2020-oj godini, dodaje se u saopštenju.

"A kada su djeca u pitanju čini se sve da na njihovim licima bude uvijek osmjeh jer djeca su naša budućnost i najvažnija i najljepša investicija", saopštili su iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.