Noogodišnji paketići od Uprave policije za djecu iz Dječjeg doma
Foto: Uprava policije

Noogodišnji paketići od Uprave policije za djecu iz Dječjeg doma "Mladost" Bijela

"Uprava policije i ove godine održava tradiciju podjele novogodišnjih paketića mališanima, a današnji dan, koji je u znaku praznika, želimo da podijelimo i obilježimo sa djecom iz Dječijeg doma "Mladost" Bijela", kazao je savjetnik direktora Uprave policije Predrag Ašanin.

"Već dugi niz godina organizujemo ovakve ili slične akcije, a danas nam je izuzetno zadovoljstvo što smo dio praznične atmosfere podijelili sa djecom ove ustanove, koja su nam širokim osmjesima pokazala zahvalnost na poklonima koje smo im uručili", kazao je Ašanin na današnjoj podjeli paketića djeci iz Dječjeg doma "Mladost" Bijela.

EMoyXXMUYAAZEmS

Veliko interesovanje i pažnju su privukla prikazana vozila i sredstva koja policija koristi u svom radu, a policijski službenici su se družili sa djecom i odgovarali na brojna pitanja radoznalih mališana.

"Uvjeren sam da se ljubazno osoblje ove ustanove svakodnevno trudi da djeci uljepša boravak i dane koje provode ovdje, a danas je bila prilika da i Uprava policije, sa skromnim poklonima i sadržajima koje smo pripremili, obraduje mališane koji će Novu godinu dočekati u ovom domu", zaključio je Ašanin.

EMozE0CXkAEaNDS

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.