Jednogodišnji Ilija na prijemu kod gradonačelnika Tivta

Jednogodišnji Ilija na prijemu kod gradonačelnika Tivta

Predsjednik opštine Tivat Siniša Kusovac primio je jednogodišnjeg Iliju Mijatovića za čiju operaciju na srcu je prošlog decembra, kada je bio star svega 45 dana, usmjerena donacija od 7,5 hiljada eura prikupljena na tradicionalnom Novogodišnjem humanitarnom bazaru „Dan otvorenog srca“.

Ove godine građani Tivta, preduzeća i kompanije donirali su 3.470,12 eura u fond Bazara koji će biti usmjeren za potrebe Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju.

"Uz iskrene praznične želje i čestitke praznika, predsjednik Kusovac i sekretarka Darka Ognjanović uručili su Iliji novogodišnje poklone za njega i sestru blizankinju.", saopšteno je iz njegovog kabineta.

IlijaMijatovisaocempredsjednikKusovacisekretarkaOgnjanovi2

Ilija je, dodaje se,  u proteklih godinu ima o tri puta intervencije na srcu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.