Upoznao ćerku kad je imala 19 godina pa je oženio(FOTO)
Ilustracija

Osuđen zbog incesta

Upoznao ćerku kad je imala 19 godina pa je oženio(FOTO)

Čovjek već osuđen zbog toga što je imao seksualne odnose sa svojom odraslom ćerkom priznao je krivicu na drugom suđenju za istu stvar u drugom okrugu u američkoj državi Nebraski, javlja ABC News.

40-godišnji Travis Fildgrov priznao je krivicu za incest ove srijede na sudu u okrugu Adams pa će mu presuda biti izrečena 14. januara. Pošto je priznao krivicu kazna će mu biti umanjena.

Sličan dogovor postigao je i sa sudom u susjednom okrugu Hol, gdje je u maju osuđen na dvije godine zatvora.

Upoznala oca, započeli seksualnu vezu pa se vjenčali

Fildgrov i njegova sada 21-godišnja ćerka vjenčali su se u oktobru prošle godine u okrugu Adams mjesec dana nakon što je policija počela da istražuje njihovu vezu.

Policija je navela da je djevojka prije tri godine obavijestila svoju majku da želi da upozna oca.

Njena majka potom je dogovorila susret s Fildgrov pa su njih dvoje do septembra prošle godine imali odnos oca i ćerke koji je potom prerastao u seksualnu vezu.

DNK testovi pokazali su da je riječ o ocu i ćerki.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.