Za nekoliko dana odluka o eventualnom podizanju optužnice protiv Stijepovića
Sa sastanka

Za nekoliko dana odluka o eventualnom podizanju optužnice protiv Stijepovića

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić najavio je da će za nekoliko radnih dana donijeti odluku o eventualnom podizanju optužnice protiv bivšeg gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića, zbog afere "Koverta".

Na pitanje poslanika Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića da li je donio odluku o podizanju optužnice u slučaju Koverta, Katnić je odgovorio da će o tome odlučiti u narednih dan, dva ili pet,prenosi Mina.

On je istakao da u Tužilaštvu ne prave nikakvu selekciju.

“Vi kažete gonim DF, a šta bi tek rekao DPS”, naveo je Katnić.

Na pitanje da li je u slučaju korišćenja revolving kartica saslušan predsjednik Skupštine Ivan Brajović, on je odgovorio da se taj postupak vodi.

“Ako bude potrebno da bude saslušan, biće saslušan. Biće saslušan kada na to dođe vrijeme”, naveo je Katnić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.