Snimak stravične eksplozije na pumpi kod Zvornika(VIDEO)
Foto: NN

Snimak stravične eksplozije na pumpi kod Zvornika(VIDEO)

Jedan muškarac je poginuo, a desetak osoba je povrijeđeno u eksploziji gasa na benzinskoj pumpi "Nešković" koja se nalazi u blizini graničnog prelaza Šepak, između Srbije i Republike Srpske.

Dvije snažne detonacije su razorile benzinsku pumpu u Zvorniku i pola brda iza nje, koja je udaljena oko 200 metara od graničnog prelaza Trbušnica prema Loznici.

Prema nekim nepotvrđenim informacijama, do eksplozije je došlo tako što je jedan automobil snažno udario u dio zdanja pumpe. Međutim, u tužilaštvu  je rečeno da se tako nešto ne može prihvatiti zdravo za gotovo i da će pouzdanije informacije biti poznate tek posle uviđaja i odgovarajućih vještačenja.

Kako očevici kažu, udar je bio snažan i čuo se ne samo u Zvorniku, nego i u Loznici i okolnim mjestima, odakle se video i veliki dim, a na graničnom prelazu Šepak širili su se neprijatni mirisi.

- Eksplozija je bila toliko snažna da su cigle od objekta popucale i rasule se po putu i krugu od nekih 50 metara. Oštećeno je i više automobila, koji su se u tom trenutku zatekli u blizini pumpe - pričaju svjedoci.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.