Cungu tražio objašnjenje vezano za gradnju fabrike bitumena u Krutama

Cungu tražio objašnjenje vezano za gradnju fabrike bitumena u Krutama

Nova Demokratska Snaga Forca saopštila je danas da se sosjeća sa zabrinutim građanima Anamaljskog područja u vezi radova koji se odvijaju u Krutama, "a protiv planova koji su na snazi".

Danas, na sjednici Skupštine Opštine, predsjednik Nove Demokratske Snage Forca Nazif Cungu, u ime kluba odbornika je zahtijevao da se za ove radove iznese objašnjenje od strane izvršne vlasti i predsjednika opštine i da se donese zaključak za zabranu izgradnje fabrike bitumena u Krutama kao i slične radove koja su suprotne planovima i stavovima građana Vladimirskih Kruta i Ulcinja uopšte.

"Informacija od strane izvršne vlasti je zatražena u skladu sa Pravilnikom, Statutom i zakonima. Izražavamo duboko ogorčenje  što odbornici kao predstavnici građana ne mogu dobiti tražene informacije od izvršne vlasti koji je odobrio ili vrši početne radove za jednu ovako veliku investiciju bez dozvole. Iznenađujuće je da je objelodanjivanje najavljeno da se objavi na skupu građana a ne u instituciji skupštine koja ima pravo da donosi punovažne zakonske odluke", saopšteno je iz Force.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.