Nuhodžić: Obeshrabrićemo sve koji misle da će napadi na policajce biti nekažnjeni
foto: Twitter

Vlada i MUP će biti uvijek snažna podrška policiji

Nuhodžić: Obeshrabrićemo sve koji misle da će napadi na policajce biti nekažnjeni

Ministarstvo uprave policije će intenzivno raditi na boljoj zaštiti policijskih službenika, boljoj tehničkoj opremljenosti Uprave policije i unapređenju materijalnog položaja, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

On je na proširenom Kolegijumu Uprave policije istakao da će Vlada i MUP biti uvijek snažna podrška policiji.

"Posebno ću se zalagati za snažniju institucionalnu zaštitu policajaca, kako bi se obeshrabrili svi oni koji misle da će napad na crnogorsku policiju biti nekažnjen", poručio je Nuhodžić.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović saopštio je da je Uprava Policije ostvarila značajan progres i veoma dobre rezultate po svim linijama rada.


.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.