Dok  je krečio stan u Budvi iz sobe ukrao torbu sa 35. 000 eura, uhapšen u Dobrakovu

Teška krađa

Dok je krečio stan u Budvi iz sobe ukrao torbu sa 35. 000 eura, uhapšen u Dobrakovu

Službenici budvanske policije uhapsili su 40-godišnjeg Srđana Lainovića, nastanjenog u toj opštini, zbog sumnje da je ukrao 35.000 eura iz stana gdje je bio angažovan na uređenju.

Inspektori kriminalističke policije nakon prijave utvrdili su njegov identitet, a uhapšen je na graničnom prelazu Dobrakovo, kada se vraćao iz Srbije, poslije posjete prijateljici.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, Lainović je krečio stan Budvanina kod kojeg je radio prošlog ljeta.

“Dok je krečio spavaću sobu uzeo je sa ormara torbu u kojoj je bila ušteđevina te budvanske porodice, od 35.000 eura. On je uzeo sav novac, završio molerisanje i nestao. Odmah je počeo da troši novac”, saopštio je nezvanično Vijestima izvor blizak istrazi.

Nakon što su mu lisice stavljene na graničnom prelazu sa Srbijom, Lainović je priveden u budvanski Centar bezbjednosti.

Sudija za istragu kotorskog suda Špiro Pavićević prihvatio je predlog tužioca i odredio mu pritvor do 30 dana.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.