Davidović: Ljekar mi rekao da ću imati problem mjesecima, sve je bilo u redu kada sam cjelivao ćivot Svetog Vasilija
Davidović

Kazao i da se Čudotvorac javio sveštenicima uoči crkvenog sabora u Nikšiću

Davidović: Ljekar mi rekao da ću imati problem mjesecima, sve je bilo u redu kada sam cjelivao ćivot Svetog Vasilija

Sveti Vasilije Ostroški javio se sveštenicima uoči crkvenog sabora u Nikšiću i rekao im – samo pripremite ćivot i ja ću doći prije liturgije. Sveti Vasilije im se javio jer je bila „gužva u državi“ šta će da se desi jer je vijest da će mošti biti iznijete objavljena prije nego što je trebalo, pa je postojao strah da će policija spriječiti njihovo donošenje u Nikšić, tvrdi nikšički biznismen Miodrag Daka Davidović navodeći da ima blagoslov od sveštenika da to javno ispriča.

Kako prenosi Portal Analitika, on je gostujući na Pink TV u emisiji u kojoj gostuje i lider DF-a Andrija Mandić rekao da je sabor bio najveći skup u „istoriji neba i zemlje“.

Davidović je rekao i da je oprostio onome ko je pokušao da ga ubije, nakon što je operisan i to iz tri razloga : prvi jer je to bio neko iz, kako kaže, našeg naroda, drugo da bi to bila posljednja kap krvi koja bi pala među Srbima.

Davidović tvrdi i da mu je doktor nakon što se probudio iz anestezije rekao da će mu će imati problema sa malim prstom na ruci mjesecima a možda i godinu, ali da je sve bilo u redu i da se prst pokrenuo kada je cjelivao ćivot Svetog Vasilija.

To je, kako ističe, bio treći razlog za oprost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.