Asfaltiran put od manastira Morača do Bara Radovića

Nastavljena modernizacija puteva u opštini Kolašin

Asfaltiran put od manastira Morača do Bara Radovića

Uprava javnih radova realizovala je projekat modernizacije lokalnih puteva na teritoriji opštine Kolašin, u okviru kojeg je asfaltiran put od manastira Morača do Bara Radovića, u dužini od oko kilometar.

Vrijednost ovog posla je 75 hiljada eura, koje je obezbijedila Vlada Crne Gore, a izvođač radova bilo je podgoričko preduzeće “Bemaks”.

"Završetkom projekta u znatnoj mjeri je unaprijeđena bezbjednost na ovoj dionici, što je za lokalno stanovištvo i sve učesnike u saobraćaju od naročitog značaja u zimskim mjesecima.

Radovi u blizini manastira Morača predstavljaju nastavak ulaganja Vlade Crne Gore i Uprave javnih radova u putnu infrastrukturu kolašinskog kraja, imajući u vidu da je nedavno završena i modernizacija više gradskih saobraćajnica, u vrijednosti od 134 hiljade eura", saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.