Dvije oluje pogodile Španiju i Portugal, osam osoba poginulo
Foto: AFP

Dvije oluje pogodile Španiju i Portugal, osam osoba poginulo

Najmanje osam osoba poginulo je u naletu dvije oluje koje su posljednjih dana pogodile Španiju i Portugal kao i dio atlantske obale Francuske.

Španska agencija za civilnu odbranu saopštila je da je vjetar dostizao brzinu od 140 kilometara na sat, dok je Civilna zaštita Portugala navela da su jaki vjetrovi i obilne kiše obarali drveće i izazvali poplavu i oštećenja infrastrukture.

Na francuskom ostrvu Korzici sjutra će biti zatvoreni aerodromi, a očekuje se da će i pomorski saobraćaj biti poremećen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.