Ubistvo u Podgorici: Doveli ga ranjenog u KCCG, ljekari pokušali da ga spasu, ali bezuspješno
Ilustracija

Podlegao povredama

Ubistvo u Podgorici: Doveli ga ranjenog u KCCG, ljekari pokušali da ga spasu, ali bezuspješno

Podgoričanin Mitar Pejović podlegao je jutros u Urgentnom centru povredama zadobijenim iz vatrenog oružja.

Policija u Podgorici intenzivno traga za licem koje je upotrebom vatrenog oružja nanijelo povrede Pejoviću usljed kojih je on smrtno stradao.

"Policija je 22. decembra oko 2 časa obaviještena od strane osoblja Urgentnog bloka KCCG da je od strane građana doveden M.P. sa povredama nastalim od vatrenog oružja.

Nakon ljekarske intervencije M.P. je podlegao povredama", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija u saradnji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu preduzima aktivnosti na utvrđivanju okolnosti pod kojim je došlo do upotrebe vatrenog oružja i na rasvijetljavanju događaja.

Kako je saopšteno policijski službenici raspolažu operativnim informacijama o mogućem počinocu ovog djela.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.