Boris Džonson služio vojnicima božićni ručak

Boris Džonson služio vojnicima božićni ručak

Britanski premijer Boris Džonson služio je božićni ručak britanskim vojnicima tokom posjete misiji NATO-a u Estoniji, prenio je BBC.

Džonson je tokom posjete vojnoj bazi Tapa kod Talina poželio srećan Božić vojnicima dok im je sam spremao obroke.

Oko 850 britanskih vojnika nalazi se u Estoniji i to je najveće britansko vojno raspoređivanje u Evropi.

skynewsborisjohnsonestonia4872470

Džonson je naglasio posvećenost Velike Britanije NATO-u i odbrani istočne granice Estonije sa Rusijom.

"To što radite je nevjerovatno važno, jer svi u našoj zemlji mogu da imaju Božić u miru i bezbjednosti jer ste vi ovdje i radite. Vi pokazujete kako NATO funkcioniše i da je NATO jedan savez kojem smo mi apsolutno posvećeni", rekao je Džonson.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.