Pretresi na više lokacija, oduzeti kriptovani telefoni, ugovori sumnjivog porijekla, uplatnice...
Ilustracija

Cetinje

Pretresi na više lokacija, oduzeti kriptovani telefoni, ugovori sumnjivog porijekla, uplatnice...

Službenici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti vršili su juče i prekjuče pretrese na više lokacija u gradu, u saradnji sa službenicima Sektora kriminalističke policije i Sektora specijalne policije.

Tom prilikom obavljeni su informativni razgovori sa osmoricom Cetinjana, u cilju prikupljanja potrebnih obavještenja.

Prilikom pretresa oduzeti su, kako saznaje Cetinjski list, kriptovani telefoni, ugovori sumnjivog porijekla, veći broj sumnjivih uplatnica kojima su vršene transakcije većih novčanih iznosa i drugi predmeti za koje se sumnja da ukazuju na izvršenje krivičnih djela.

Nakon obavljenih informativnih razgovora, niko od osmorice Cetinjana nije zadržan u policiji.

Pretresi su sprovedeni u sklopu aktivnosti koje se odnose na kontrolu pripadnika organizovanih kriminalnih grupa i njima bliskih lica,prenosi Cetinjski list.

Službenici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti će, kako je saopšteno, nastaviti sa sličnim aktivnostima prema kategorijama bezbjednosno interesantnih osoba, članova organizovanih kriminalnih grupa i njima bliskih osoba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.