Danas humanitarna futsal utakmica posvećena stradalom policajcu Irfanu Kujoviću
Stradali Kujović

Danas humanitarna futsal utakmica posvećena stradalom policajcu Irfanu Kujoviću

Danas će ,u fiskultrurnoj sali Gimnazije „Miloje Dobrašinović' biti odigrana humanitarna futsal utakmica u kojoj će se sastati ekipe reprezentacije Uprave policije Crne Gore i sastava Centra bezbjednosti Bijelo Polje i Mojkovac.

Utakmica je posvećena tragično stradalom policajcu Irfanu Kujoviću i počinje u 16 stai.

Utakmica će označiti početak memorijalnog turnira na nivou Crne Gore i manifestacije „Nijesu zaboravljeni” koju organizuje IPA (Internacionalna policijska asocijacija) i donatorske večeri koja će istog dana biti održana u hotelu Franca.

"Donatorsko veče posvećeno je svim tragično nastaradalim i preminulim policajcima. Sav prilog će biti uplaćen njihovoj djeci. Nadamo se da će odziv biti veliki i da ćemo na pravi način podsjetiti se našeg nekada velikog i omiljenog policajca Irfana", kazao je Vladan Radović, zadužen za organizaciju manifestacije u Bijelom Polju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.