Kružni tok – Radovići Luštica: Izvučeno 7 automobila, kranom spasili muškarca(FOTO)
Foto: Screenshot/PG Vremeplov

Kružni tok – Radovići Luštica: Izvučeno 7 automobila, kranom spasili muškarca(FOTO)

Na putnom pravcu kotorski kružni tok – Radovići Luštica voda se povlači ali su tri lokacije i dalje pod znatnim količinama vode.

Muškarca koji je upao u poplavljeni veliki kanal pored puta spasio je vozač "Volvoksa" sa Cetinja tako što ga je izvukao kranom, a pomogli su mu idrugi učesnici u saobraćaju.

Untitled

Foto: Screenshot

Na terenu su ekipe Službe zaštite i spašavanja Tivat (SZS), DOO Komunalno Tivat i Parking servis sa specijalnim vozilom „pauk“.

Tri tima SZS izvukla su sedam automobila iz bujične saobraćajnice, a „pauk“ jedno zaglavljeno vozilo.

vodasepovlaci

Voda se povlači

"Tridesetak radnika Komunalnog sa raspoloživom mehanizacijom je nekoliko sati bilo angažovano na raščišćavanju zatrpanog kanala u dužini od oko 300 metara ispred hangara „Drvomont“, kako bi voda iz putnog pojasa mogla da se povuče.

U Tivtu je situacija dobra, svi kanali su na vrijeme očišćeni i prohodni. Meteo službe najavljuju pogoršanje vremenskih prilika uz obilne padavine i vjetar", saopšteno je.

Putni pravac kružni tok – Radovići je zatvoren za saobraćaj oko 13 časova.    

Opštinski tim apeluje na vozače da ne koriste ovu dionicu do potpunog otvaranja a u slučaju da je ipak neophodno - da koriste alternativni put preko Grabovca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.