Krivična prijava protiv dva službenika Uprave za inspekcijske poslove
Ilustracija

Akcija „Travel“

Krivična prijava protiv dva službenika Uprave za inspekcijske poslove

Službenici Sektora kriminalističke policije su u akciji naziva „Travel“ a u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Ulcinju podnijeli krivičnu prijavu protiv dva službenika Uprave za inspekcijske poslove zbog sumnje da su počinili krivično djelo zloupotreba službenog položaja.

Krivična prijava je podnijeta protiv S.S. (37) iz Podgorice i S.L. (34) iz Ulcinja.

"S.S. je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što u svojstvu turističkog inspektora, tokom avgusta 2019. godine nije pisao prijave za počinjene prekršaje vlasniku ugostiteljskog objekta iz Ulcinja i na taj način omogućio korist ovom licu u vidu neplaćanja zakonom propisane kazne.

S.L. je krivično djelo zloupotreba službenog položaja počinio na način što je, sumnja se, kao zaposleni u Upravi za inspekcijske poslove tokom avgusta 2019. godine vršio obilaske više ugostiteljskih objekata a da nadređene nije obavijestio o utvrđenim nezakonitim radnjama vlasnika tih objekata kako bi se preduzele mjere u cilju otklanjanja nepravilnosti, te im je na taj način omogućio da nastave sa obavljanjem privredne djelatnosti", saopšteno je iz Uprave policije.

U narednom periodu biće kako se dodaje nastavljene provjere u ovom predmetu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.