Nikšićaninu iz stana ukradena 41.000 eura
ilustracija

Nikšićaninu iz stana ukradena 41.000 eura

Nikšićka policija rasvijetlila je dva krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta. Protiv S.Č. i V.T. podnijete su krivične prijave.

Krivično djelo razbojništvo koje je izvršeno na štetu jedne sportske kladionice u Nikšiću, sumnja se, izvršio je S.Č. (25) uz prijetnju nožem, kojom prilikom je otuđio 420 eura, saopštila je Uprava policije.

"Zbog sumnje da je izvršio ovo krivično djelo, nadležni tužilac je naložio da mu se S.Č. sprovede na dalje postupanje i nadležnost, te da se nakon saslušanja protiv njega podnese krivična prijava u redovnom postupku.", kaže se u saopštenju.

Drugo rasvijetljeno krivično djelo iz ove oblasti izvršeno je na štetu R.Đ. (41) iz Nikšića kome je iz stana ukradeno 41.000 eura. Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo kao tešku krađu.

"Preduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, policija je identifikovala V.T. (22) iz Nikšića za kojeg se sumnja da je izvršilac.U vezi navedenog obaviješten je nadležni tužilac u Nikšiću koji naložio da se krivična prijava protiv V.T., zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa podnese u redovnom postupku.", saopštava UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.