Administrativni odbor sjutra o Medojeviću
Foto: DF

Zahtjev Specijalnog državnog tužioca

Administrativni odbor sjutra o Medojeviću

Administrativni odbor razmatraće sjutra zahtjev Specijalnog državnog tužioca da se odobri pokretanje krivičnog postupka protiv poslanika Nebojše Medojevića.

Kako je saopšteno, istraga je pokrenuta protiv Medojevića jer su istražitelji došli do saznanja da je preko posrednika uzeo deset hiljada eura od biznismena Duška Kneževića, prenosi MINA.

Medojević je ranije odbacio optužbe i naveo da Knežević "nije dao ni centa ni njemu, ni Demokratskom frontu, ni Pokretu za promjene".

On je rekao da očekuje da Skupština odbaci ovu, kako navodi, opasnu izmišljotinu i da poslanici zaštite ovu instituciju od osvete i odmazde tužioca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.