Tivćaninu određen pritvor, osumnjičen da je izazvao saobraćajnu nesreću na Brajićima
Foto:Cetinjski list

Tivćaninu određen pritvor, osumnjičen da je izazvao saobraćajnu nesreću na Brajićima

Tivćaninu Savu Dendi određen je pritvor zbog sumnje da je prije tri dana u Brajićima izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su stradali Marko Lazarević (20) i Miljan Bobičić (19) i teško povrijeđene tri osobe.

Denda je saslušan u kotorskom Osnovnom sudu, nakon što mu je tamošnje tužilaštvo na teret stavilo krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje bezbjednosti javnog saobraćaja.

Sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru, Špiro Pavićević kazao je "Vijestima" da je po predlogu tužioca saslušao Tivćanina, koji je upravljao jednim od dva vozila koja su učestvovala u udesu.

"Nakon saslušanja odredio sam mu pritvor zbog uticaja na svjedoke", kazao je Pavićević.

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Cetinje-Budva, u nedjelju su teško povrijeđeni i Jovan Boljević (20), Dragan Bulatović (20) i Ilija Jevrić (18) koji su bili sa stradalima u automobilu.

Izvor iz istrage kazao je juče da će se uzrok udesa znati kada se završe sva vještačenja.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.