Bečić: Dužni smo da čuvamo duh antifašizma i sjećanje na slavne pretke koji su položili svoje živote kako bi Podgorici obezbijedili slobodu
Bečić: foto: DCG

Čestitao Dan Glavnog grada

Bečić: Dužni smo da čuvamo duh antifašizma i sjećanje na slavne pretke koji su položili svoje živote kako bi Podgorici obezbijedili slobodu

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić u svoje i u ime svoje partije svim građankama i građanima Podgorice čestita Dan oslobođenja Podgorice.

"Dužni smo da čuvamo duh antifašizma i sjećanje na slavne pretke koji su položili svoje živote kako bi Podgorici, njenim stanovnicima, ali i generacijama koje dolaze obezbijedili slobodu, mir i prosperitet", kazao je Bečić.

Kako je naveo, duh antifašizma pratili su bratska sloga i zajedništvo, pa su se sa istim žarom za slobodu našeg grada borili svi zajedno, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.

Dodajući da se ttaj duh danas, kada se povampiruju strasti kojih smo uvijek u prošlosti nastojali da se oslobodimo, potrebniji nam je nego ikad.

"U želji da očuvamo naš višedecenijski mir, međuvjerski i međunacionalni sklad, te da za Podgoricu ubrzo dođu dani ekonomskog i društvenog prosperiteta, još jednom svim građanima čestitam 19. decembar – Dan oslobođenja Podgorice", poručio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.