Podgorica: Dvije osobe uhapšene zbog ulične prodaje droge
Foto: Ilustracija

Podgorica: Dvije osobe uhapšene zbog ulične prodaje droge

Podgorička policija je preduzimajući aktivnosti na otkrivanju i sprječavanju tzv. ulične prodaje opojnih droga na području Podgorice kod dva lica pronašla i oduzela ukupno 170 grama heroina, 29 grama kokaina i manju količinu marihuane.

Kako su saopštili iz Uprave policije slobode su lišeni S.Đ. (42) i D.S. (25).

"Policija je pretresom stana i prostorija koje koristi S.Đ. (42) pronašla dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je heroin težine oko 170 grama, tri pvc pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je kokain, sredstva komunikacije i predmete za koje se sumnja da služe za pakovanje opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Iz UP-a su kazali da je pretres je izvršen i na lokaciji koju koristi D.S. (25) iz Podgorice gdje je pronađeno 10 pvc pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je marihuana i pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je kokaina.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su se ova dva lica duži vremesnki period bavila nabavkom i stavljanjem u tzv. ulični promet opojnih droga na području Podgorice. Oni će biti privedeni državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu zbog postojanja osnovane sumnje dasu počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključili su iz UP-a.

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.