Proglašeni najbolji za Prvenstvo Auto-moto sportskih klubova CG 2019. godine

Proglašeni najbolji za Prvenstvo Auto-moto sportskih klubova CG 2019. godine

Na svečanosti, organizovanoj preksinoć u Kotoru, povodom proglašenja najboljih za Prvenstvo crnogorskih Auto-moto sportskih klubova u 2019. godini, za tri uzastopne titule šampiona Zlatnu kacigu je dobio legendarni Željko Bato Banićević (AMSK Kotor), a Dejan Nilović (Nilović Racing - Nikšić) , takođe je, u svojoj klasi, nagrađen Zlatnom kacigom.

Posebnu nagradu za titulu šampiona za FIA CEZ na brdu, u Diviziji 1 , dobio je Vasilije Jakšić (AMSK Kotor), dok su u generalnom plasmanu vozača za najbolje proglašeni Marko Tujković (AMSK Kotor), Vasilije Jakšić(AMSK Kotor) i Nemanja Dona Kašćelan (AMSK Kotor). 

U generalnom plasmanu klubova prvo mjesto pripalo je AMSK Kotor, dok su drugim i trećim nagrađeni AMK Podgorica Racing Tim i AMSK Crmnica. 

Nagrada za debitanta i šampiona u svojoj klasi uručena je Filipu Kunčeru iz AMK Podgorica Racing Tim, dok je Anđeli Knežević pripala nagrada debitantkinje u Dama kategoriji.

Prošlogodišnji, ujedno i najmlađi, dobitnik Zlatne kacige, ali i rekorder staze na svim trkama u svojoj klasi, je Marko Adžić.  Predstojeću sezonu brdskih auto trka, u maju naredne godine,tradicionalno će otvoriti BAT Podi – Herceg Novi. Nakon Poda, uslijediće Kotor, Glava Zete, Lovćen, Pljevlja i Dubrovnik.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.