Osumnjičeni za ubistvo policajca Lekovića privedeni na saslušanje
Foto: Pobjeda/Dragan Mijatović

Osumnjičeni za ubistvo policajca Lekovića privedeni na saslušanje

Osumnjičeni za ubistvo policajca Milutina Lekovića privedeni su danas oko 15 časova i 30 minuta na saslušanje u Više državno tužilaštvo.

Luan Hasanaj (43) je osumnjičen da je hicem iz pištolja usmrtio Lekovića, a sa njim su u trenutku ubistva bili njegov brat Lulzim Hasanaj (49) i majka Nure Hasanaj (67).

Svi su, prema saznanjima Pobjede, iz mjesta Kopnik, pored Skadra.

"Sva tri lica se terete za krivično djelo teško ubistvo počinjeno na svirep i podmukao način na štetu službenog lica u vršenju službene dužnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i ekplozivnih materija a u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi", saopšteno je iz Uprave policije.

Albanija direktnog izvršioca krivičnog djela na štetu policijskog službenika Luana Hasanaja(43) potražuje zbog krivičnih djela ubistvo sa umišljajem i pokušaj ubistva u vezi sa krivičnm djelom nezakonito posjedovanje vatrenog oružja i municije.

"Njemu su nadležni organi ove države odredili mjeru bezbjednosti „kazna zatvora“", saopšteno je iz Uprave policije.

Lulzim Hasanaj (49) se od strane Republike Albanije potražuje na nacionalnom nivou od 2018. godine zbog krivičnog djela ubistvo s umišljajem, zavjera u pokušaju u vezi sa krivičnim djelom nezakonito posjedovanje vatrenog oružja i municije, dok se Nura Hasanaj potražuje na nacionalnoj osnovi od 2018. godine zbog krivičnih djela prijetnja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.