Ajkulice savladale Iran, sjutra derbi sa Mađarima
Foto: wpolo.me

Svjetsko prvenstvo

Ajkulice savladale Iran, sjutra derbi sa Mađarima

Mlada vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobjedom nad Iranom od 17:6 završila je grupnu fazu Svjetskog prvenstva u Kuvajtu.

Mlade "ajkule" sjutra čeka derbi sa Mađarskom u osmini finala, taj duel igra se od 14 sati i 10 minuta po crnogorskom vremenu.

Podsjećamo, na startu smo bili slobodni, u drugom kolu smo savladali Kuvajt 42:7, u trećem smo poraženi od SAD 11:9, dok smo u četvrtom igrali neriješeno sa Italijom 12:12.

Najefikasniji u pobjedi nad Iranom bio je Mijušković sa četiri gola, tri gola postigao je Vušković, po dva Vučurović i Matković, a po jedan Ćetković, Mačić, Radović, Perković, Drašković i Franeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.