Đukanović: Smrt Lekovića tragična opomena i upozorenje
Đukanović

Uputio telegram saučešća porodici

Đukanović: Smrt Lekovića tragična opomena i upozorenje

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća povodom smrti policajca Milutina Lekovića.

Podshetimo, službenik granične policije M.L. preminuo je sinoć od posljedica ranjavanja nakon pucnjave koja se dogodila u centru Igala juče oko 14 časova.

"Sa iskrenim žaljenjem primio sam vijest o iznenadnoj,tragičnoj smrti vašeg dragog sina, supruga, roditelja i brata Milutina Lekovića.U ovim teškim trenucima za vašu porodicu neka vam bude utjeha to što je svoj mladi život dao vršeći jedan od najodgovornijih državnih poslova, i što će ostati upamćen kao dugogodišnji ugledni pripadnik Uprave policije Crne Gore, do kraja posvećen sprovođenju zakona, zaštiti interesa i bezbjednosti svoje države. Njegova smrt je tragična opomena i upozorenje da i dalje živimo u vremenu krupnih i nepredvidivih bezbjednosnih izazova", naveo je Đukanović u telegramu.

On je istakao da će država umjeti da poštuje žrtvu Lekovića.

"Želim da vas uvjerim da je Država Crna Gora u trenucima vašeg nenadoknadivog gubitka u potpunosti sa vama i da će, poštujući Milutinovu žrtvu učiniti sve da vam pomogne da se lakše suočite sa teškim posledicama ovog tragičnog događaja.Molim vas da primite izraze mog najdubljeg saučešća.", zaključio je predsjednik Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.