Pogledajte šta ova žena radi na benzinskoj pumpi (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Pogledajte šta ova žena radi na benzinskoj pumpi (VIDEO)

Snimak koji je napravio Džejson Radison iz Hjustona je postao pravi hit na internetu. Svi koji su pogledali snimak se vjerovatno pitaju isto- zbog čega?

Pitaju se zbog čega je žena koja je snimljena na benzinskoj pumpi gorivo sipala u plastične kese, pa iste odlagala u prljažnik svog automobila.

Da stvar bude gora, gorivo je počelo da curi iz pa je žena iz prtljažnika uzela drugu kesu u koju je umetnula ovu sa benzinom.

Nakon što je zaustavila curenje kesu je ubacila u prtljažnik. Posle ovih bizarnih scena Džejson je zaustavio snimanje. Džejson je snimak postavio na fejsbuk gdje je za kratko vrijeme pregledan nekoliko hiljada puta uz stotine komentara.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.