CDPR: Besplatno savjetovalište za odvikavanje od pušenja
Foto: Ilustracija

CDPR: Besplatno savjetovalište za odvikavanje od pušenja

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR), zbog velikog interesovanja, organizovaće u ovoj godini još jedno besplatno savjetovalište za odvikavanje od pušenja.

"Vrijeme u kojem će se održavati časovi u našem Savjetovalištu poklapa se sa nastupajućim blagim danima, tj. božićnim i novogodišnjim praznicima,pa je to još jedan razlog da časovi budu besplatni, a istovremeno se prijavi što više duvanskih zavisnika. Svih ovih godina želja CDPR-a je bila,a i dalje je, da što više pušača, kako u Podgorici, tako i cijeloj Crnoj Gori ostavi duvan i pušenje, a time sačuva svoje, kao i zdravlje svojih najbližih", navodi se u saopštenju.

Tretman po kojem se koji radi na odvikavanju od pušenja u CDPR-u, je metod profesora iz SAD-a Vejn Mek Farlanda i traje sedam dana tj. poredpripremnog časa sadrži još pet časova odvikavanja od pušenja.

"To je metod koji kod nas, u regionu, ali i u cijelom svijetu daje najbolje rezultate kod problema ostavljanja duvanskih proizvoda", poručuju iz CDPR-a.

Zainteresovani za tretmane odvikavanja od pušenja mogu se prijaviti svaki dan u 18 sati od ponedjeljka 16. do petka 20. decembra 2019. na broj telefona 069 530 666.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.