U susret Nikoljdanu zabilježen rast cijena ribe
Foto: pijacepg.me

U susret Nikoljdanu zabilježen rast cijena ribe

U susret Nikoljdanu zabilježen je rast cijena ribe na zelenoj pijaci u Gintašu. Kako kažu prodavci prodaja je solidna, ali mogla bi da bude i bolja.

Za kilogram pastrmke potrebno je izdvojiti četiri i po eura, losos pastrmka je sedam, suva ukljeva se mogla pazariti po cijeni od pet eura. Svježi krap je prodavan od četiri do 12 eura, dok je najskuplji suvi krap, koji se mogao pazariti od 12 do 25 eura,piše Dan.

Za kilogram domaće jagode potrebno je izdvojiti sedam eura. Mandarina se mogla pazariti od 0,80 do 1,20 eura, klementina je euro i po, kilogram pomorandže 1,30 eura, dok je za kilogram limuna bilo potrebno izdvojiti od 1,30 do euro i po, za koliko se mogao kupiti i grejpfrut. Bijelo grožđe je tri i po, kilogram dunje, ananasa i šipka su po dva eura. Kilogram banana je 1,30 euro, jabuka je od euro do 1,30, dok je japanska jabuka dva eura. Kruška se mogla kupiti od 1,80 do tri eura, dok se kivi mogao kupiti po euro. Kesten se mogao pazariti za tri i po eura.

Crni luk je prodavan od 1,10 do euro i po, crmnički je 1,30, dok se bijeli luk od četiri do pet eura, dok je krompir 0,60 eura. Za kilogram šargarepe potrebno je izdvojiti od euro do euro i po, cvekla je euro po kilogramu. Zelena šilja je prodavana po euro i po, crvena dva i po, boranija tri, tikvica dva i po, dok je patlidžan prodavan od dva do dva i po eura. Krastavac i paradajz su po euro i po, brokola je tri, koliko košta i korijenje. Raštan i poriluk su po euro i po, blitva je dva, zelena salata dva i po.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.