Glumac nakon osam mjeseci
Foto: Instagram

Glumac nakon osam mjeseci "veze" zaprosio seks lutku (FOTO) (VIDEO)

Glumac i bodybuilder Jurij Toločko nedavno je zaprosio djevojku Margo na prilično tradicionalan način – poklonio joj je buket ruža i spustio se na jedno koljeno usred romantične večere dok je saksofonista svirao najdražu im pjesmu, a srećna je vijest objavljena na Instagram profilu od Margo, inače seks-lutke u prirodnoj veličini.

Post je popraćen opisom u kojem Toločko opisuje šta je po njemu idealan odnos između muškarca i žene i obraća se pripadnicama nježnijeg spola:

"Ako ovo čitate, otiđite do svog muškarca i razveselite ga, zbog svih patnji koje su mu žene prije vas donijele … Češkajte mu leđa, dajte kompliment o mami, recite da ima velik … um", piše Jurij koji je svojoj Margo nakon vjeridbe organizovao i djevojačku zabavu u krugu prijateljica, a prije vjeridbe joj je platio i plastičnu operaciju kako ne bi bila opterećena sa svojim ‘manama’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

"Počela je da razvija komplekse", objasnio je nedavno Jurij koji kaže da je, nakon što je on na Instagramu objavio njene fotke, Margo uz pohvale dobila i brojne kritike zbog čega je postala iskompleksirana, pa je par zajedno donio odluku da ona napravi neke promjene.

I premda ne otkriva što je Margo prije nedostajalo i šta je poboljšala, bodybuilder kaže kako je od tada njegova vjerenica drugačija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

"U početku je bilo teško prihvatiti promjenu, ali kasnije sam se naviknuo jer je ona sad srećnija", kaže on

Jurij i Margo su u vezi osam mjeseci, otkad je on, kako kaže, u jednom kafiću ‘spasio’ od drugog muškarca s manje čestitim namjerama. A koliko god nekima možda njihova ljubav djelovala neobično, mnogo je parova kao što su Margo i Jurij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zadnjih nekoliko godina tako više nije toliko šokantno da se muškarac zaljubi u svoju plastičnu seks lutku i s njom ‘započne vezu’, a najviše se takvih veza rađa u Japanu (gdje je i tehnologija napredna pa u zadnje vrijeme lutke zamjenjuju još realniji roboti). Jedan je španski inženjer čak napravio lutku "porodičnog" modela po imenu Samanta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.