Demokrate: DPS na istorijskom minimumu
Nemanja Vuković, foto: DCG

Demokrate: DPS na istorijskom minimumu

DPS se nekada hvalio podrškom od 42 odsto, a sad se hvali padom sa 42 na 37 odsto i to po istraživanjima koja radi njihova partijska agencija, saopštio je danas potpredsjednik Demokrata Nikšić Nemanja Vuković.

Ako je suditi po podacima njihovog CEDEM-a, onda je jasno da je DPS na istorijskom minimumu, a još jasnije je da o tih 37 odsto mogu da sanjaju i Milo Đukanović i Nikola Pešić, naveo je Vuković.

“Zamislite samo koliki je Demokratama rejting kada je partijska agencija DPS-a morala da prizna da bilježimo rast. Zbog toga i Pešić čita oglase, jer će mu trebati novi posao dimnjačara kada mu partiju politički marginalizujemo. Stara narodna izreka, kada bi se stavila u kontekst Pešićeve izjave da će, parafraziramo: “kad poraste biti Milo”, glasila bi – čega se pametan stidi, time se Pešić ponosi”, naveo je Vuković.

Kako ističe, jasno im je da su Pešića politički žrtvovali zato što ih od jula konstantno ponižavaju, ali, kako kaže  Vuković, očigledno je da njihov mazohizam nema granice.

“Ali da vam saopštimo da ćete još jednom sagnuti glavu jer ima da povučete zakon i da ćutite kao bubice. Zato, pljuvači po pravoslavcima, muslimanima i katolicima, tišina, jer vam je Kolić održao čas iz etike i kućnog vaspitanja”, zaključio je Vuković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.