Smotani lopovi pokušali da ukradu TV iz lokala, a onda je nastao haos (VIDEO)
Foto: Screenshot

Smotani lopovi pokušali da ukradu TV iz lokala, a onda je nastao haos (VIDEO)

Snimak kako su tri Brazilca pokušala da ukradu televizor iz jednog lokala, postao je hit na internetu.

Naime, ono što su kamere snimile više je izgledalo kao dobro izrežirana scena u komediji, a ne pljačka.

Prvo je u lokal uletio jedan od njih, koji je imao problem da skine televizor, koji je inače i bio glavni "ulov", jer je bio zakačen za zid. Potom su mu se pridružila još dvojica, koji su imali problema pri samom ulasku u lokal.

Uspjeli su da se povrijede više puta, a mnogi su ih posle ovog snimka okarakterisali i kao "najgluplje lopove na svijetu".

"Oprostite im za krađu, dajte im da vode komičarski šou", glasio je samo jedan od komentara, a na Jutjubu se pojavio i snimak na koji je, sasvim prigodno, dodata muzika iz "Beni Hila".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.