Novi Pazar: Osnovci se krvnički tuku, zakazuju borbe, prodaju ih za 50 dinara(VIDEO)
Foto: Screenshot

Novi Pazar: Osnovci se krvnički tuku, zakazuju borbe, prodaju ih za 50 dinara(VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci masovnih zakazanih tuča učenika jedne osnovne škole u Novom Pazaru, a roditelji su nakon ovih saznanja potreseni i brinu za bezbjednost svoje djece.

Naime, jedan od roditelja učenika sedmog razreda jedne osnovne škole, za "Glas Pazara" naveo je da se grupe učenika sastaju nakon ili prije časova u blizini škole na zakazane tuče koje snimaju mobilnim telefonima i posle prodaju snimke drugim učenicima za 50 dinara kako bi vidjeli kako kažu oni "ko je koga prebio",prenose Novosti.

Na snimku ispod pogledajte kako izgleda jedna od zakazanih tuča:

Iako škola ima zakonski svakodnevno raspoređenog policajca koji je zadužen za bezbjednost djece, ipak do ovih nemilih scena svakodnevno dolazi jer se pažljivo bira trenutak kad on nije u blizini.

Djeca, navodno, odlaze u ulicu ili dvije dalje od škole, kako bi se tuča održala.

Prema nezvaničnim informacijama, u ovoj školi, poslednjih dana intenzivirani su vanredni roditeljski sastanci kako bi se roditelji učenika upoznali sa novonastalim događajima, sa ciljem da se spriječi dalje nasilničko ponašanje pojedinaca koje može dovesti i do težih posljedica.

Pogledajte neke od snimljenih tuča maloljetnika:


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.