Ronioci izvukli tijelo iz Skadarskog jezera, pretpostavljaju o kome se radi
Skadarsko jezero

Ronioci izvukli tijelo iz Skadarskog jezera, pretpostavljaju o kome se radi

Ronioci Regionalnog ronilačkog centra iz Bijele izvukli su jutros u mjestu Vranjina tijelo muške osobe, potvrženo je Portalu RTCG iz tog centra.

"Nakon višednevne pretrage riječnog korita u mjestu Vranjina naši ronioci su jutros na samom ušću Morače u Skadarsko jezero izvukli tijelo muške osobe. Tijelo je pronađeno na udaljenosti četiri kilometra od mjesta gdje smo prije desetak dana izvukli kombi iz Morače pa pretpostavljamo da se radi o osobi za kojom smo tragali proteklih dana", rekao je Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra iz Bijele.

Te informacije će se, kako je rekao, potvrditi nakon što se obavi identifikacija i druge radnje nadležnih službi.

Podsjećamo, tijelo nepoznate muške osobe pronašli su lovci na samom ušću Morače u Skadarsko jezera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.