Rama uručio zlatnu medalju i zahvalnicu crnogorskom spasilačkom timu
Rama uručio zlatnu medalju i plaketu

"Mala zemlja kao što je Crna Gora odmah pritekla u pomoć"

Rama uručio zlatnu medalju i zahvalnicu crnogorskom spasilačkom timu

Predsjednik Vlade Republike Albanije Edi Rama uručio je zlatnu medalju i plaketu zahvalnicu crnogorskom spasilačkom timu koji je pružio pomoć i podršku Albaniji nakon zemljotresa koji se desio 26. novembra 2019. godine i nesebično pomogao u traganju za preživjelima ispod ruševina.

"Tokom novogodišnjeg prijema koji je organizovan za diplomatski kor, premijer Rama se zahvalio Crnoj Gori, našem narodu i spasilačkom timu u ime Albanije i albanskog naroda", saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

Rama je kazao da je mala zemlja kao što je Crna Gora odmah pritekla u pomoć, što će ostati zauvijek upamćeno i veoma cijenjeno.

Nagradu je u ime Crne Gore primila otpravnik poslova u crnogorskoj Ambasadi u Albaniji Vesna Radonjić, koja se zahvalila premijeru Rami, kazavši da Crna Gora veoma cijeni ovu nagradu. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.