Kampanja  „Stop za neregistrovana vozila“: Preko hiljadu vozila isključeno iz saobraćaja

Kampanja „Stop za neregistrovana vozila“: Preko hiljadu vozila isključeno iz saobraćaja

Uprava policije je zajedno sa Nacionalnim biroom osiguravača Crne Gore realizovala kampanju pojačane kontrole saobraćaja na putevima pod nazivom „Stop za neregistrovana vozila“ koja je u drugoj polovini novembra sprovedena na teritoriji cijele Crne Gore.

U preventivnom dijelu vozačima je distribuirano 15.000 flajera a tokom kampanje saobraćajna policija je izdala 1.062 prekršajna naloga i privremeno isključila iz saobraćaja isti broj vozila, dok su podnijete 43 prekršajne prijave, saopštila je policija.

"Još jednom apelujemo na sve vozače da budu odgovorni i na vrijeme registruju svoja vozila, čime će preduprijediti neželjene posljedice saobraćajnih nezgoda sa materijalnom štetom i time zaštititi svoj budžet od eventualnih kazni i troškova sudskih postupaka.", poručuju iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.