SNP: Obnoviti prostor bivšeg Vojnog odsjeka
Foto: SNP

SNP: Obnoviti prostor bivšeg Vojnog odsjeka

Odbor Socijalističke narodne partije (SNP) Glavnog grada poziva da se prostor bivšeg Vojnog odsjeka koji se nalazi na putu od Bulevara Ivana Crnojevića prema Maslinama, na magistrali ka Kolašinu a koji kako su kazali, već godinama zjapi prazan, urušen i zapušten, obnovi i prilagodi namjeni.

"Ruševina, smeće i zarasle biljke, govore o nebrizi Glavnog grada prema prostoru koji bi se mogao iskoristiti za neke druge svrhe i staviti na raspolaganje građanima Podgorice", navodi se u saopštenju SNP-a..

Žalosno je, kažu, što se ovako nešto dešava nedaleko od centra grada i što nadležni ne prepoznaju vrijednost lokaliteta čija bi prenamjena bila višestruko korisna za grad.

2

"Za to vrijeme firmi 'Hotel Crna Gora' biznismena Žarka Burića država će dati skoro 60.000 eura za jednogodišnji zakup poslovnog prostora u biznis centru 'Hilton' za potrebe Ministarstva pravde i Ministarstva finansija. Značajno je istaći da država već duži niz godina izdvaja stotine hiljada eura za zakup prostorija koji su u vlasništvu prijatelja i rodbine predsjednika države Mila Đukanovića", zaključuju iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.