Kum udario mladu i vukao je niz stepenice: Vikao je da mladoženja nije trebalo da je oženi (FOTO)
Foto: Facebook

Kum udario mladu i vukao je niz stepenice: Vikao je da mladoženja nije trebalo da je oženi (FOTO)

Dan vjenčanja trebao bi biti najljepši za mladence i njihove porodice, pogotovo nakon što počne slavlje. No, Erin Mejson-Džordž iz Ujedinjenog Kraljevstva imala je svadbu kakvu sigurno neće sa zadovoljstvom prepričavati svojim unucima.

Naime, nju je kum udario, zgrabio za vjenčanicu i vukao niz stepenice. Osim što je bio kum na vjenčanju, Tomos Ridian Vilson je i mladoženjin brat. Nakon što je napao mladu, napao je i njene dvije sestre i majku, kazao je kako njegov brat Stefan nikad nije trebao da se oženi mladom.

Napad se dogodio kad je porodica pokušala da pomogne pijanom mladoženji da ode u sobu nakon vjenčanja, tokom čega je Tomos počeo da vrijeđa mladu i njenu porodicu.

Rekao je kako njegov brat Stefan nije više Vilson jer se oženio sa Erin Mejson-Džordž. Napao je i menadžera hotela, pa je uništio dio imovine hotela.

Mladoženjin brat se branio tvrdeći kako je za sve kriva mlada i da je poludio kad je vidio da mlada šamara njegovog brata i psuje ga jer se napio i ne može da hoda.

Drugi kum Hari Vilson, koji je takođe svjedočio, tvrdio je kako je on vidio mladu da udara mladoženju uz riječi da je vrijeme za krevet, i kako je Stefan pao niz stepenice. Rekao je da je Tomos išao da mu pomogne prije nego je mlada udarila Tomosa, nakon čega ga je njena porodica napala.

Nakon što su poslušani svi svjedoci i pregledani dokazi, Sud je proglasio Tomosa krivim za napade i uništavanje, pa sada mora da plati odštetu mladi, kao i njenoj porodici, piše Dejli mejl.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.