Zasađeno oko 80 sadnica na Starom Aerodromu

Zasađeno oko 80 sadnica na Starom Aerodromu

Danas i juče radnici Zelenila iz Podgorice na inicijativu građana i u skladu sa planom aktivnosti vrše sađenje zelenih površina ulice Avda Međedovića i Bulevara Ibrahima Koristovića na Starom Aerodromu.

 Ukupno je zasađeno oko 80 sadnica ''Lipe'', saopštio je građanin Jasmin Spahić.

Ovaj dio grada dosta dobro funkcioniše kada su u pitanju Skupštine stanara ulaza i često se rade akcije zasađivanja u saradnji sa Zelenilom i samoinicijativno u skladu sa budžetima Zelenila i stambenih ulaza. Takođe na ovom području je postavljeno dosta podzemnih kontejnera, korpi za otpadke, klupa za sjedjenje i sl.

"Mole se svi da čuvaju okolinu i da ukoliko ne mogu da daju doprinos a da to bude barem da ne uništavaju. Takođe moli se komunalna policija i nadležne službe da više brinu o svim djelovima grada. Smatramo da je svakako bolji od nas onaj koji zasadi sadnicu od onog ko uništava, takmičimo se u dobru", poručio je Jasmin Spahić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.