Budva: Komunalnom policajcu mjesec dana zatvora zbog vožnje u alkoholisanom stanju
ilustracija

Budva: Komunalnom policajcu mjesec dana zatvora zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Budvanska policija uhapsila je juče M.M. (36) iz Budve, zaposlenog u komunalnoj policiji, koji je sa 2.53 promila alkohola u krvi vozio automobil.

Patrola saobraćajne policije u okviru akcije “Alkohol”, koju intezivno sprovodi proteklih dana, oko 16.40 časova zaustavila automobil kojim je upravljao M.M.

Sudija Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović saslušao je jutros M.M i odredio mu kaznu zatvora od 30 dana. 

“Obavještavam vas da sam jutros u 9 časova, donio odluku kojom je M.M (1983) iz Budve zbog upravljanja vozilom u saobraćaju po dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,53 promila kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 30 dana, te zabranom upravljanja putničkim motornim vozilima "B" kategorije u trajanju od 60 dana.  Izrečena kazna je odmjerena iz razloga što se radi o licu koje je prvi put evidentirano  u prekršajnoj evidenciji, dok je otežavajuća okolnost što je isti službeno lice, koje mora imati veći stepen spoznaje o zabranjenosti radnji koje predstavljaju povredu javnog poretka, a koje su utvrđene zakonom ili drugim propisom i za koji je propisana sankcija”, saopštio je za "Vijesti" Đukanović koji je i portparol Suda za prekršaje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.