Prijetio pištoljem radnici kladionice, ukrao novac, pa prinudio taksistu da ga vozi u PG
Ilustracija

Uhapšen Nikšićanin

Prijetio pištoljem radnici kladionice, ukrao novac, pa prinudio taksistu da ga vozi u PG

Nikšićka policija je na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad zaustavila taksi vozilo kojim je upravljao Ž.V. iz Nikšića u kojem je zatečeno lice koje je prethodno počinilo krivično djelo razbojništvo na štetu jedne sportske kladionice.

S.C. (22) iz Nikšića je lišen slobode i kod njega je pronađen pištolj za koji se sumnja da je korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela, kao i otuđeni novac, saopšteno je iz policije.

Kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je S.C. izvršio ovo krivično djelo na način što je uz prijetnju pištoljem iz pomenute sportske kladionice otuđio novac.

"Nakon toga, S.C. je, uz prijetnju ovim vatrenim oružjem prinudio vozača taksi vozila Ž.V. da ga odveze u Podgoricu. Takođe, sumnja se i da je S.C. u prethodnom periodu otuđio veću količinu novca i iz više registarskih kasa iz jednog marketa, na taj način počinivši krivično djelo teška krađa", saopšteno je iz Uprave policije.

 S.C.je po nalogu nadležnog tužioca lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo, krivično djelo teška krađa i krivično djelo prinuda.

Osim toga, policija je u Nikšiću identifikovala i pronašla i lice K.K. (35) za koje se sumnja da je izvršio krivično djelo razbojništvo na štetu jednog marketa u Nikšiću, uz prijetnje i upotrebu sile prema M.B., zaposlenom licu u ovom objektu, kojom prilikom je i nanio povredu.

"K.K. je lišen slobode i njemu je određeno zadržavnje do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.