Vijeće podgoričkog Višeg suda prihvatilo jemstvo za Kašćelana
Slobodan Kašćelan

Vijeće podgoričkog Višeg suda prihvatilo jemstvo za Kašćelana

Vijeće podgoričkog Višeg suda prihvatilo je jemstvo za Slobodana Kašćelana, potvrdila je Portalu RTCG savjetnica za odnose sa javnošću Višeg suda Aida Muzurović.

Odluka, kako je saopštila Muzurović, nije pravosnažna.

"Prihvaćeno jemstvo koje se sastoji u stavljanju hipoteke na nepokretnostima ukupne vrijednosti 501.700 eura i polaganju gotovog novca u iznosu od 5.000 eura", saopštila nam je Muzurović.

Uz jemstvo su određene i mjere nadzora, zabrana napuštanja boravišta i privremeno oduzimanje pasoša.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.