Rodila blizance, svi ostali bez teksta kad su ih vidjeli: Jedan tamnoput, drugi ima bijelu kožu (FOTO)
Foto: Twitter

Rodila blizance, svi ostali bez teksta kad su ih vidjeli: Jedan tamnoput, drugi ima bijelu kožu (FOTO)

Stejsi Omirin (30) rodila je dva dječaka u razmaku od nekoliko minuta, a njihov izgled zaprepastio je i ljekare i roditelje.

Naime, iako su i Stejsi i njen muž tamne puti, jedan od dječaka, koga su nazvali Dejvid, rodio se sa bijelom kožom i zlatnom kosom. Njegov brat Danijel, pak, povukao je na tatu i mamu i ima tamnu kosu i kožu.

Ispostavilo se da Dejvid ima albinizam i da je on uzrok ovoj nesvakidašnjoj pojavi.

Kako kaže njihova majka, blizanci su prava atrakcija gdje god se pojave i da je svi pitaju koje je dijete njeno.

"Kad im kažem da su obojica moji, misle da se šalim. I razumijem ih jer sam i ja sama bila iznenađena kad sam ih vidjela. Kad mi je doktor rekao da moja djeca nisu identična, nisam znala na šta misli. Ali kad mi ih je donio u naručje i kada sam vidjela razliku u boji kose i kože, nisam mogla da vjerujem. Sve do trenutka njihovog rođenja nisam znala da su toliko različiti", ispričala je ova majka iz Nigerije, prenosi "Daily Mail".

Ona je dodala da je pozvala muža, koji je takođe ostao bez teksta kad je vidio sinove.

"Nije vjerovao svojim očima. Njih dvojica su toliko neodoljivi da osjećam da mi je podareno čudo. U Nigeriji nikad nisam vidjela ovako nešto. Njih dvojica izgledaju kao braća, ali sa potpuno različitom kosom i kožom", ispričala je ponosna majka.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.