Demokrate uplatile 500 eura Nevesinju
Foto: DCG

Pomoć nakon zemljotresa

Demokrate uplatile 500 eura Nevesinju

Poslanici Demokratske Crne Gore održali su obećanje i kao što su ranije najavili, od svojih plata, uplatili pomoć Opštini Nevesinje, u Bosni i Hercegovini, u iznosu od 500 eura, saopšteno je iz te partije.

"Opštinu Nevesinje je u protekle dvije nedjelje pogodilo nekoliko zemljotresa, pa su poslanici Demokratske Crne Gore, vođeni principima humanosti i empatije, odlučili da od svojih zarada uplate pomoć za sanaciju posledica nastalih od zemljotresa", naveli su iz DCG-a.

Podsjećamo, poslanici Demokrata su prošle sedmice, uplatili 1500 eura humanitarne pomoći Republici Albaniji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.