26-godišnja Beti odlučila da se uda za tepih: Rekla
Foto: Screenshot

26-godišnja Beti odlučila da se uda za tepih: Rekla "da" i zagrlila svog "muža"(VIDEO)

Samohrana majka dvoje djece, Beki Koks (26) iz Engleske iznenadila je svoje prijatelje kada im je saopštila da je odlučila da se uda i to za svoj tepih.

Beki je, kako prenosi "San", pozvala samo posebne goste na ceremoniju sklapanja braka sa Metom, svojim omiljenim tepihom.

Ova žena, koja inače radi u kazinu u Mančesteru, na svoju proslavu došla je u bijeloj haljini i krem sandalama, baš kao prava mlada. Tu je bio i neizostavni buket, dok je na svečanosti pored Beki stajao umotan tepih Met.

Tokom intimne jednosatne ceremonije Beki je, baš kao da se udaje za muškarca, obećala Metu da će ga voljeti "dok ih smrt ne rastavi".

Engleskinja je rekla da je tepih kupila prije oko godinu dana, te kako je svim svojim prijateljima dosadila pričama o tome koliko ga voli.

- Moji prijatelji su onda počeli da se šale govorivši mi: "Ako ga toliko voliš, zašto se ne udaš za njega?" - ispričala je Beki koja je na kraju to i uradila, prenosi Telegraf.

- Toliko vremena provodim pazeći na njega: čistim ga i usisavam nekoliko puta dnevno i pazim da uvijek izgleda najbolje. Ne bih mogla ni da zamislim da budem bez njega. Kad su djeca u krevetu, često legnem sa njim i pričam mu svoje najintimnije misli - kaže ova mlada.

Dodaje i da mu je obećala da nikada neće gaziti po njemu, kako ga kojim slučajem ne bi isprljala.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.