Dječaci se izgubili na Sutormanu: Vatrogasci ih pronašli poslije višečasovne potrage
Sutorman

Dječaci se izgubili na Sutormanu: Vatrogasci ih pronašli poslije višečasovne potrage

Služba spašavanja Bar juče je oko 15 sati i 45 minuta primila poziv majke D.B. koja im je kazala da misli da su se njen sin D.B. i dva drugaS.E. i J. N. izgubili na planini Sutorman.

Operativa Služba spašavanja je odmah prikupila infoprmacije i pokuđala stupiti u kontakt sa navedenim licima putem mobilnih telefona,piše portal Jedro.

Posle više od sat vremena uspostavljena je veza sa D.B.. koji počinje da dobija instrukcije spasilaca, da se po njima ponašaju i da opiše trenutno mjesto gdje se nalaze i njihovu GPS poziciju koja je bila između lokacije Cukureli i Pepića.

Vatrogasci su nakon utvrđivanja lokacije krenuli u akciju potrage. Izgubljena lica su pronađena u 20 sati bez povreda,ali vidno iscrpljeni, piše Jedro.

"U 20.45h izgubljena lica su predata roditeljima.

U akciji su učestvovala tri vatrogasca, uz pomoć lovočuvara Veska Milića", saopštio je načelnik Službe spašavanja Amir Muslić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.