Nesreća tokom lova: Drašković uhapšen, tijelo upućeno na obdukciju
ilustracija

Bijelo Polje

Nesreća tokom lova: Drašković uhapšen, tijelo upućeno na obdukciju

Milan Drašković iz Bijelog Polja lišen je slobode nakon što je upucao prilikom lova Selimira Juriševića u okolini Tomaševa. Tijelo je po nalogu tužioca upućeno na obdukciju.

Drašković je, nakon što je upucaosvog prijatelja i kuma, pozvao policiju.

Dežurna služba Centra bezbjednosti Bijelo Polje je danas oko 14 časova obavještena od strane M.D. da je on upotrebom lovačke puške nanio povrede S.J. (43), saopštila je policija.

Jurišević je, podsjetimo,  tom prilikom smrtno stradao.

"Policijski službenici su zajedno sa nadležnim tužiocem izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj, nakon čega je tužilac naložio da se tijelo uputi na obdukciju.M.D. je lišen slobode, a radi utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima se ovaj događaj desio slijede dalje policijsko – tužilačke mjere i radnje.", saopštila je Uprava policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.