I to je decembar: Tokom vikenda kupanje u moru, sjutra snijeg na sjeveru (Video)
Foto:Screenshot

Vremenska prognoza

I to je decembar: Tokom vikenda kupanje u moru, sjutra snijeg na sjeveru (Video)

Iako smo na pragu zime kupanje u moru i dalje je aktuelno.

I dok se prethodnih dana u pojedinim mjestima na sjeveru zemlje temperatura spuštala i do 10 stepeni ispod nule, na samom jugu su tokom vikenda pravo uživali u čarima sunca.

Na Facebooku je objavljen snimak muškarca koji se kupa u moru a u čarima obale, na suncu uživao je i jedan pas.

 
 
Prema prognozi Zavoda za hidrometeorologiju, sjutra će u južnim i centralnim predjelima biti umjereno do potpuno oblačno, prijepodne uglavnom suvo, ili uz malo kiše u južnim predjelima, poslijepodne, a naročito tokom noći, kiša, ponegdje mogući pljuskovi i grmljavina.
 
Na sjeveru ujutru ili prijepodne magla i sumaglica tokom dana sunčani intervali, a krajem dana ili u večernjim satima kiša, koja će u višim planinskim predjelima tokom noći preći u susnježicu i snijeg.
 
Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, na primorju i u sjevernim predjelima povremeno umjeren do pojačan, istočni i jugoistočni.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.