Zapalio se autobus sa fudbalerima Radnika
Foto: Facebook

Zapalio se autobus sa fudbalerima Radnika

Fudbalski klub Radnik gostovao je juče kod HŠK Zrinjski u utakmici 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a nakon utakmice ekipa iz Bijeljine imala je jedno neugodno iskustvo.

Naime, po povratku iz Mostara u blizini Kladnja zapalio se zadnji dio autobusa koji je prevozio ekipu Slobodana Starčevića, a na sreću niko nije povrijeđen.

"Negde u blizini Kladnja zapalio se zadnji kraj autobusa, sreća vozač je brzo reagovao i uspio je evakuisati ekipu i ugasiti požar. Vrlo brzo, kroz nekih 15 minuta došao je novi autobus po nas i želio bih se zahvaliti firmi Integral iz Kladnja koja je brzo reagovala", rekao je za Klix.ba Slobodan Starčević trener ekipe iz Bijeljine.

Radnik je poražen u Mostaru od Zrinjskog rezultatom 1:0.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.